magnify

Ver(nieuw)bouw winkelcentrum Houten

 

Verbeterde toegankelijkheid

Door het inpassen van twee nieuwe roltrappen in de bestaande entreesluis van het winkelgebouw uit 2006 wordt het winkelend publiek nu op een natuurlijke wijze gestimuleerd om de eerste verdieping te bezoeken. De toegankelijkheid is daarmee aanzienlijk verbeterd.

 

   

 

Nieuwe huurders Action en Jysk

In de gevel is een brede glasstrook gemaakt waarmee meer transparantie en zicht op de winkelverdieping is gecreëerd. Het publiek komt centraal boven op een winkelplein van waaruit men direct de verschillende winkelunits kan betreden. In het gebouw zijn de formules Praxis, Jumper, Baderie, SKS Keukens en nieuwkomers Jysk en Action (GDV) gevestigd. Zowel de eerste verdieping als de begane grond zijn uitgebouwd met respectievelijk extra winkelruimte en een magazijn t.b.v. opslag. Tijdens de complexe verbouwing bleven de winkels geopend.

Scope van onze werkzaamheden: Architectonisch ontwerp, Wabo-vergunning, bouwkundig bestek, architectonische begeleiding bouwuitvoering. Tevens hebben wij de gebruiksmelding, de melding activiteitenbesluit en de ontruimingsplannen verzorgd.
Project
Verbouw
Omvang
800m2 BVO
Locatie
Houten
Opdrachtgever
CZP Investments
Ontwerp
2010 / 2011
Realisatie
2013

 

website verdieping 01 (Custom)   website roltrap 03 (Custom)

roltrap aanzicht

Plattegrond BG

Plattegrond Verd