magnify

Hoofdkantoor Getronics Amsterdam

gyroscoopweg 01 600dpi (website)De opdrachtgever wenste een marktconform kantoorgebouw op een langwerpige, smalle locatie aan de Gyroscoopweg in Amsterdam.

Tijdens het ontwerpproces werd de toekomstige gebruiker Getronics bekend en zijn het gebouw en het interieur afgestemd op de uitstraling en de technische wensen van deze IT-gigant.
Het gebouw bestaat uit twee delen die met elkaar verbonden zijn door een transparante tussenruimte. Hier bevindt zich de hoofdentree met de centrale hal. Het interieur en de balie in deze hal zijn in het verlengde van de Getronics-huisstijl ontworpen.
Onder het uitkragende dak bevindt zich de zeer geavanceerde technische ruimte.
De opdrachtgever aan het woord >>
Scope van onze werkzaamheden: architectonsich ontwerp, vergunningen, bouwkundig bestek, esthetische begeleiding uitvoering.
Project
Kantoorgebouw
Omvang
5.250m2 BVO
Locatie
Gyroscoopweg, Amsterdam
Opdrachtgever
Vrodest Projectontwikkeling b.v.
Ontwerp
1999
Gerealiseerd
2001
gyroscoopweg 02 600dpi (website)   gyroscoopweg 04b 600dpi (website)