magnify

Marvin Smart, Marvin Smart Visual Communications

Vanwege de verouderde staat van mijn bedrijfspand en mijn wens het een moderne en representatieve uitstraling te geven heb ik Traanberg Partners ingeschakeld om een ontwerp te maken en de verbouw te begeleiden. Als grafisch vormgever en ondernemer in de reclame- en grafische wereld stel ik hoge eisen aan het ontwerp en de detaillering. Ik ben intensief betrokken geweest bij het ontwerpproces en heb samen met de architect verschillende gebouwen bekeken om idee├źn op te doen.

Mijn wensen zijn daarna door de architect vertaald naar een mooi ontwerp dat naar mijn volle tevredenheid en binnen budget is gerealiseerd. De samenwerking met Traanberg Partners heb ik als deskundig en betrokken ervaren met een zorgvuldig oog voor vormgeving en detail.

www.marvinsmart.nl