magnify

over ons

gebouw
Traanberg Partners is een integraal bureau voor architectuur en bouwmanagement met een focus op complexe bouwopgaven voor winkelvastgoed, kantoor- en bedrijfsvastgoed en logistiek.

Met ziel en zakelijkheid en een grondige kennis van zaken creëren wij functionele en aantrekkelijke gebouwen met een meerwaarde voor de toekomst.

 

Ruim 28 jaar ervaring

Ons bureau heeft ruime ervaring op het gebied van (her)ontwikkeling en bouw van (wijk)winkelcentra en supermarkten, PDV/GDV concentraties en bedrijfshuisvesting waaronder kantoren, bedrijfsgebouwen en distributiecentra. Door langdurige samenwerking met professionele opdrachtgevers hebben wij grote kennis opgebouwd over (winkel)vastgoed, winkellay-out en goederenlogistiek.

 

Architectuur en bouwmanagement gaan hand in hand

Visie Traanberg partners bouwmanagement en architectuurArchitectuur en bouwmanagement gaan bij Traanberg Partners hand in hand. De voordelen van onze integrale en multidisciplinaire aanpak zijn voor de opdrachtgever interessant.

Hij krijgt een creatieve en ervaren partner die namens hem het gehele ontwerp- en bouwproces van A-Z verzorgd en alle partijen die daarbij betrokken zijn aanstuurt van initiatief tot en met oplevering en nazorg.

 

Duurzaam en een beter rendement

Wij houden grip op het eindresultaat waardoor de risico’s in het bouwproject voor de opdrachtgever tot een minimum worden beperkt. Het resultaat van een beheerst proces in tijd, geld en energie is een duurzamer gebouw dat een beter rendement oplevert omdat het voldoet aan de werkelijk behoeften van opdrachtgever en gebruiker.

Traanberg Partners is NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd.
Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor de Middenkaderopleiding Bouwkunde Ontwerp.
KvK: 24193133
Architectenregister: 1.890201.023