magnify

Winkelcentrum Emmen

 

3D_08148_03a2 (website)In opdracht van Borghese 1:1 is een bouwvolume ontworpen voor drie winkelunits in twee lagen op een bestaand bedrijventerrein in Emmen.    

In de opzet is uitgegaan van een gelijkwaardige presentatie van de winkels en een hoogwaardige uitstraling waarmee men zich kan onderscheiden van bestaande winkelgebouwen in de markt.      

Het ontwerp voor de gevel en de indeling is flexibel in te vullen afhankelijk van specifieke wensen van de huurders. Zo kunnen verschillende typen signing worden toegepast en kan worden gekozen voor verschillende varianten van vides en trappen. Het dakoverstek geeft een duidelijke richting aan het gebouw naar de doorgaande weg en de houten lamellen zorgen voor interessante dieptewerking en een warme uitstraling. 

Scope van onze werkzaamheden: haalbaarheidsstudie, ontwerp.

Project
Nieuwbouw

Omvang
6.400m2 BVO

Locatie
Emmen

Opdrachtgever
Borghese 1:1

Ontwerp
2008

Realisatie
in voorbereiding

 

3D_08148_03a1 (website)  SITUATIE (website)