interieurontwerp regiokantoor citytec

nieuwegein

opwaardering gedateerde huisvesting

Het regiokantoor van CityTec in Nieuwegein is gevestigd in een gedateerd kantoorgebouw met twee verdiepingen. We hebben een interieurontwerp gemaakt voor een actuele kantooromgeving die aansluit bij CityTecs werkprocessen en bedrijfspositionering.

Veel ruimte voor ontmoeting

De flexibel in de delen kantoorinrichting stimuleert informele ontmoetingen en communicatie op de werkplek. De bestaande cellenkantoren worden samengevoegd tot grotere kantoortuinen en voorzien van nieuw meubilair en zit-sta bureaus. De nieuwe vergaderkamers zijn volledig geoutileerd voor overleg met moderne, digitale communicatiemiddelen.

Wandvullende fotoprints

Het nieuwe kantoor van Citytec ademt een sfeer van kleur en dynamiek door de toepassing van wand-vullende fotoprints. De bedrijfsprocessen en positionering van Citytec zijn hierin te herkennen.De fotoprints zorgen voor eenheid en identiteit binnen de kantooromgeving. De pantry-meubels zijn warm oranje: de kleur uit de huisstijl van CityTec.

Op de kantoorverdieping wordt de vloerafwerking vervangen door tapijttegels en in de algemene ruimtes wordt onderhoudsvriendelijke pvc vloer aangebracht. In alle ruimtes wordt het systeemplafond en de installaties vernieuwd.

Scope van onze werkzaamheden

  • Haalbaarheidsstudie en interieurontwerp

Project

Herinrichting regiokantoor

Omvang nieuwbouw

550m2 BVO

Locatie

Nieuwegein

Opdrachtgever

CityTec

Ontwerp

2020

Realisatie

in voorbereiding