magnify

Multifunctionele sportaccommodatie Leerdam

 

Glaspark wordt een brandnieuwe attractieve multifunctionele sportaccommodatie in Leerdam waar jong en oud naar hartenlust in verenigingsverband kunnen sporten.

Het is een prettige en veilige omgeving waar het ook na alle inspanningen op de velden prima toeven is in de kantine en op het terras, en waar voetballers, hockeyers, korfballers en andere sporters allemaal hun eigen honk kunnen vinden, in verenigingsverband of gezamenlijk.

 

Afbeeldingterreininvulling met clubgebouw (800)

indicatieve terreininvulling Glaspark

 

In samenwerking met de gemeente Leerdam en de werkgroep “Gebouw en Identiteit” is voor Glaspark een ruimtelijke gebouwmodel ontworpen vanuit het programma van normen en wensen van de verschillende verenigingen. Een belangrijk uitgangspunt is dat het multifunctionele sportpark de eigen identiteit van de deelnemende verenigingen waarborgt, en dat in onderlinge samenwerking een bloeiend sportleven kan worden opgebouwd.

Het gebouwmodel bestaat uit 3 bouwlagen:

  • Niveau -1 (half verdiept): kleedkamers en verzorgingsruimtes, van buiten toegankelijk
  • Niveau 0: vier kantineruimten (flexibel indeelbaar) en terrassen, het hart van het verenigingsleven
  • Niveau +1: vergader- en bestuursruimten, technische ruimten

De opzet is zo gemaakt dat begane grond en 1e verdieping eenvoudig zijn aan te passen en/of uit te breiden boven het half-verdiepte souterrain. De verenigingsruimtes zijn flexibel en multifunctioneel te gebruiken op verschillende tijdstippen.

 

view 5 en 6 (Custom)

 view 1 (800)

view 2

view 3 (800)

view 4 (800)

 

Scope van onze werkzaamheden: haalbaarheidsstudie

 

Project
Haalbaarheidsstudie
Omvang
ca. 2.150m2 BVO
Locatie
Leerdam  
Opdrachtgever
Gemeente Leerdam
Ontwerp
2016
Realisatie
onbekend