magnify

Supermarkt Hank

In de kern van Hank, gelegen in het zuidelijke deel van de gemeente Werkendam, is de Jumbo supermarkt uitgebreid.
P1000450 (website)De aanpak van het bestaande gebouw in samenhang met de gewijzigde entree zorgt voor een totaal nieuw gevelbeeld.
De vernieuwde supermarkt presenteert zich nadrukkelijk door het hogere toegevoegde bouwvolume en de nieuwe moderne entreeluifel. Het logo van Jumbo is geïntegreerd aangebracht in het op maat ontworpen afsluitbare hek van de karhavens.
Naast het vergroten van de winkel is ook het parkeerterrein uitgebreid en de openbare ruimte in de directe omgeving heringericht.
Scope van onze werkzaamheden: architectonisch ontwerp, vergunningen, bestek, bouwmanagement en directievoering.
Project
verbouw
Omvang
1.350m2 BVO
Locatie
Hank
Opdrachtgever
AJ Investments BV
Ontwerp
2010
Realisatie
2011

 

P1000457 (website)   P1000474.bijgesneden (website)P1000472.bijgesneden (website)