magnify

Winkelcentrum Meppel

De opdrachtgever wenste een ingetogen gebouw met een hoogwaardige uitstraling. Tijdens het ontwerptraject waren nog geen huurders bekend. De winkelunits zijn daarom geheel vrij indeelbaar ontworpen en konden tijdens het bouwtraject zowel met als zonder verdiepingsvloer worden uitgevoerd.

Meppel_filiaal_01Het complex is ontwikkeld op basis van het brandveiligheidsconcept “reken- en beslismodel beheersbaarheid van brand” en is daarom zonder sprinklerinstallatie uitgevoerd.

Iedere winkelunit kan zich optimaal naar het grote parkeerterrein presenteren. De stalen arcade fungeert als ritmisch element. Het versterkt de uitstraling van het gebouw en vormt een kader voor de diverse reclame-elementen op de gevel.
Scope van onze werkzaamheden: architectonisch ontwerp, vergunningen, bestek, coördinatie brandveiligheid, esthetische begeleiding uitvoering, winkellay-out Praxis.

   02

Afbeelding2tijdelijk    Afbeelding1tijdelijk