Bureau

Traanberg Partners is een full-service bureau voor Architectuur en Bouwmanagement gevestigd in Rotterdam. Al meer dan 30 jaar begeleiden wij onze opdrachtgevers met succes bij het realiseren van hun vastgoedprojecten. Het resultaat is een prachtige referentielijst met een breed scala aan onderscheidende gebouwen in heel Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, herontwikkeling en transformatie van met name commercieel vastgoed. Door langdurige samenwerking met professionele opdrachtgevers kunnen wij uiteenlopende vraagstukken beantwoorden op het gebied van winkelen, werken en wonen: (wijk)winkelcentra, al dan niet in combinatie met woningen, PDV/GDV, kantoren, bedrijfsgebouwen en distributiecentra.

Gefascineerd door (ge)bouwen

Goede en aantrekkelijke gebouwen maken, dat is waar we voor staan. Van concept tot realisatie. Gedreven door de gebruiker, de functie en de omgeving maken we ruimtes waar mensen graag verblijven en zich mee verbonden voelen. Onze projecten variëren sterk in complexiteit, omvang, vormgeving en sfeer. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn op maat gesneden gebouwen en publieksomgevingen die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van eigenaar, gebruiker en consument. Verrassend, technisch uitgewerkt tot in de puntjes, binnen budget en boven verwachting.

“Goede en aantrek­kelijke gebouw­en maken, dat is waar wij voor staan!”

Alle specialisten onder een dak

U profiteert altijd optimaal van onze integrale kennis, ervaring en inzichten. Wij beschikken over gespecialiseerde en onafhankelijke bureauonderdelen die elkaar optimaal aanvullen en versterken. Zo kunnen wij veelzijdig en gericht maatwerk leveren op het hoogste niveau. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het vakgebied: van conceptontwikkeling en ontwerp tot en met de technische uitwerking en bouwuitvoering. Uw opdracht zetten wij om in resultaat waar u trots op zult zijn!

Historie

Onze inspirerende huisvesting is een prachtig, voormalig Jezuïetenklooster uit 1957. Het is een karakteristiek voorbeeld van wederopbouwarchitectuur in Rotterdam. Kenmerkend zijn de zakelijke vormgeving en strakke belijning door de betonconstructie, de heldere opbouw en de veelvuldige toepassing van glas, staal, beton en metselwerk. De plastiek in de hal van beeldend kunstenaar Peter Roovers en het enorme glas-in-lood raam in de Kapel zijn indrukwekkende parels.

onze disciplines: