Duur­zaam­heid

Duurzaam ontwerpen is voor ons geen vrijblijvendheid, maar een vanzelfsprekendheid. We voelen ons verantwoordelijk voor een leef-, woon- en werkomgeving die bijdraagt aan het welbevinden en geluk van mensen. Niet alleen vandaag maar ook morgen, voor huidige én toekomstige generaties.

Toekomst­bestendig

Toekomstbestendig. Dat is waar volgens ons het begrip duurzaam voor staat.
Duurzaam bouwen gaat namelijk verder dan bouwen alleen. Het omvat het geheel van planontwikkeling, ontwerpen, bouwen, gebruiken, slopen en hergebruiken. Echte duurzaamheid bepaalt in hoge mate de kwaliteit van elk goed ontworpen gebouw. Wij richten ons op kwalitatief hoogwaardige gebouwen met een grote flexibiliteit, minimale milieubelasting, gezond binnenmilieu, duurzame materiaaltoepassing en een grote architectonische kwaliteit.

“Toekomst­bestendig: dat is waar duurzaam­heid voor staat”

Duurzame oplossingen die bij u passen

Het is belangrijk om al vroeg in het proces samen met het projectteam de duurzaamheidambitie vast te stellen. Wij brengen alle aspecten van duurzaamheid voor u in beeld. Samen met u maken we aan de hand van een checklist de afwegingen rond functionaliteit, gezondheid, maakbaarheid, energie- en milieubelasting, flexibiliteit, onderhoud en de betaalbaarheid van het gebouw. Zo komen we tot de meest optimale, duurzame ontwerpoplossingen die het beste bij u passen.

Hogere vastgoed­waarde

Een gebouw met een internationaal erkende kwalificatie als BREEAM heeft een hogere vastgoedwaarde en is beter voor de productiviteit en gezondheid van mensen. Door het goede binnenmilieu en lagere operationele kosten is een duurzaam gebouw met BREEAM-certificaat beter verhuurbaar en heeft het een beter imago. Kortom: uw gebouw is beter voorbereid op de toekomst!