Werk­wijze

Onze werkwijze is onderscheidend in de branche en heeft zich al jarenlang bewezen. Wij geloven in de kracht van Architectuur en Bouwmanagement als integrale dienstverlening. U krijgt daarmee het beste uit twee werelden en profiteert maximaal van onze brede kennis en de effectieve kruisbestuiving tussen de verschillende expertises binnen ons bureau. Want hoe beter het ontwerp en de realisatie op elkaar zijn afgestemd, hoe meer resultaat er geboekt wordt aan kwaliteit, doorlooptijd en de totale kosten van het project.

VIRTUEEL BOUWEN

We willen graag dat u volledig betrokken bent bij uw project. Om dit te bereiken streven we naar een optimale communicatie ondersteund door het Bouw Informatie Model (BIM). Het 3D-BIM model geeft optimaal inzicht in alle aspecten van het ontwerpproces en brengt het gebouw stap-voor-stap tot leven. Met behulp van BIM bieden wij u een compleet virtueel prototype inclusief de constructie en installaties. Nog voordat het gebouw er fysiek staat heeft u er al in rondgelopen.

“Wij helpen onze klanten bij het nemen van de juiste beslissing.”

bim

Het BIM helpt bij het nemen van de juiste beslissingen en leidt tot betere gebouwen. Minder faalkosten, Meer controle. Meer inzicht. Zo garanderen wij de kwaliteit en komt u nooit voor verrassingen te staan. Lees hier verder wat BIM voor u kan betekenen.

Duurzaamheid

Duurzaam ontwerpen is voor ons geen vrijblijvendheid, maar een vanzelfsprekendheid. We maken gebouwen die toekomstbestendig zijn en zoeken altijd naar de meest optimale, duurzame oplossingen die het beste bij u passen. Lees hier verder hoe we dit aanpakken.